Tips og tricks til fragt og forsendelse

Tips og tricks til fragt og forsendelse

Det skal gerne være både nemt, smart, effektivt og praktisk at fragte og forsende sine ting – og derfor ville dette skriv omhandle emballage. Det er nemlig vigtigt at bruge den korrekte form for emballage, som er velegnet og tilpasset dine specifikke produkter.

Til det skrøbelige produkt

Er produktet skrøbeligt – såsom en vase – er det vigtigt at anvende emballage, der tager højde for netop dette. Derfor anbefaler jeg, at man anvender bobleplast. Der findes mange forskellige former og typer heraf. Den vigtigste hovedregel, man kan skrive sig bag øret, er, at bobleplasten er størrelses svarende. Det betyder dermed, at det er dumt at anvende for store mængder. 

Der findes boblekuverter i forskellige størrelser, som man med fordel kan købe. Disse er både nemme at anvende, har en smart lukning og så bruger du ikke unødvendigt meget plast. Det er der to gode grunde til – måske endda flere. 

For det første betyder det, at pakken ikke ender med at veje unødvendigt meget. Jo mere den vejer, jo dyrere er den at fragte. Sjovt nok. Selvom besparelsen måske ser minimal ud, er der penge at hente på den lange bane. Sender du ofte pakker afsted, vil du dermed tydeligt se, at du kan spare penge på din fragt og forsendelse. 

Derudover bør vi alle mindske vores brug af plast. Det er godt for vores miljø – og noget vi alle bør have for øje i vores dagligdag. Denne netop sikrer samtidig, at du ikke bruger unødvendige mængder af plast. Er du tilmed en anelse forsigtig, når du åbner boblekuverten, kan den med stor sandsynlighed anvendes igen. Det sparer både dine pengepung og miljøet for en masse unødvendigt plast. Med andre ord; to fluer med ét smæk! Smart, ikke?

Papkasser i den rigtige størrelse

Mange anvender papkasser, når de sender deres produkter afsted. Her kan samme råd, som ovenstående, gives. Køb den korrekte størrelse. Atter vil en for stor papkasse koste mere. Samtidig beskytter en for stor papkasse ikke dine produkter tilstrækkeligt, idet de får mere bevægelighed i kassen. Omvendt er en for lille papkasse utrolig sårbar, hvad angår at gå i stykker. Særligt når den bliver løfter – idet man risikerer, at bundet falder ud. Det betyder også, at dine produkter er i overhalende fare for at blive beskadiget. 

Ydermere kan papkasser også nemt genanvendes, hvis blot man behandler dem korrekt og med en anelse omhu. Atter er dette både godt for dig og vores alles jordklode. 

 

 

Læs også Vær smart og vælg den rigtige papkasse hos idehobby.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *