Derfor er det vigtigt at gå til tandlæge

Du har vidst det siden du var omkring 10 år gammel. Det der med, at du skal til tandlæge jævnligt og at du ikke kan undgå, ja du kan ikke engang i den alder komme udenom, at bisserne skal tjekkes og at de skal tjekkes 1-2 gange om året. Du siger Hej til klinikassistenten og siger dit navn og får lov til at vente lidt.

Derefter bliver du hentet af den samme, eller en anden klinikassistent, og får at vide at du skal tage plads ’ i den store stol’. Den bliver hejst og sænket et par gange, det givet et par bump og du synes egentligt at det her, er den sjoveste del af at være hos tandlægen. Dine tænker undersøges, enten er du glad når du går derfra eller også er er den trykket stemning, fordi Karius og Baktus har gravet endnu et hul i dine tænder og mor og far er ikke helt tilfredse med det. Sådan er det som barn. Som voksen handler det også om din økonomi.

Det er langt billigere at gå til tandlæge når tænderne er rene

Vi tænker sjældent på det på den måde, men hvis du synes at det er dyrt at gå til tandlæge, så sørg for at holde dine tænder og tandkød rent. Så nemt kan det siges. Jo renere dine tænder er, jo mindre skal du betale per gang og jo færre besøg og behandler har du brug for. Giver det ikke meget god mening? Og går du og søger en ny tandlæge kan du kigge her og blive inspireret Vanløse tandlæge.

Men alt i alt, jo bedre og jo mere du passer på dig selv, jo billigere bliver alt omkring dig. Hvis kroppen er i god form er der mindre behov for kiropraktor eller fysioterapeut og hvis tænderne er rene er der kun behov for 1 tandlægebesøg om året.

Børst grundigt – børst hver dag

Det med tænderne skal tages seriøst. I 20’erne og 30’erne tænker man ikke så meget over det, men i slutningen af 30’erne begynder der at ske noget. Alderdommen lusker sig ind på os og tænderne bliver desværre også berørt af det. Du kan ikke undgå rynkerne og de grå hår. Og ligeledes bliver tænderne også mindre stærke. Derfor skal du børste, bruge tandtråd og undgå alt for meget syre i hverdagen. Det vil holde dine tænder stærke i længere tid og det betaler sig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *