Hvad er skrabespil og hvorfor bruger vi dem?

Hver dag benytter millioner af mennesker over hele verden et skrabelod og en mønt og med stor forventning om at risdse på et skrabelod, og håbe at se, at de har vundet stort. Det er en form for spil, der overskrider kulturer og nationale grænser såvel som at være en, der er så enkel at spille i forhold til så meget andet.

Den udbredte tilgængelighed af skrabelod betyder også, at de fås i masser af bekvemme steder, f.eks. I supermarkeder, kiosker, og i mange andre slags butikker. Som en af ​​de nemmeste måder at spille på, er de en favorit blandt folk i alle aldre, hvilket giver dig chancen for at vinde alt fra små beløber til store præmier.

Skrabelodder kommer efterhånden i så mange forskellige former og størrelser. Selv herhjemme har de fået en form for sæsonbetonet værdi, da vi op til jul bliver påvirket af reklamer fra Danske Spil omkring deres populære skrabejulekalender, som massevis af danskere hvert år vælger at investere i. Hermed velvidende, at de sjældent vinder den store gevinst på julekalenderen.

Online skrabelodder er også blevet enormt populære i dag og er endnu mere engagerende, praktisk og nemme at bruge end det trykte alternativ. Udviklingen indenfor i teknologi betyder, at de kun bliver bedre og endnu mere interaktive, som tiden går, med en række forskellige temaer, lydeffekter og grafik. Du kan bl.a. benytte dig af online skrabelod på Onlineskrab.dk.

Hvorfor er skrabespil så populære?

Den øjeblikkelige gevinst er en af ​​hovedårsagerne til, at skrabespillet appellerer til et så bredt publikum. Kernen i skrabespillets appel er da også, at spillerne ved med det samme kan se, om de har vundet eller ej. Og med nogle af skrabespillene, har man en chance på op til 25% for at vinde en præmie. Derfor kan spillere være rimelige overbeviste om, at afsløring af visse figurer eller symboler vil være en glædelig oplevelse. Det faktum, at spillerne ikke behøver at vente på en ugentlig lodtrækning for at se, om de har vundet eller ej, tilføjer også meget til appellen, ligesom mange af de præmier, der skal vindes.

Ser man på fremtiden, vil den mest spændende udvikling for skrabelod sandsynligvis være i onlineversionerne, som vi også tidligere kom ind på. Den virtuelle og online rejse kan omdanne skrabespillet til en langt mere fordybende oplevelse for brugerne – for ikke at nævne en langt meget mere givende oplevelse også.