Derfor er sorte sokker din ENESTE mulighed

Lige i dette øjeblik sidder du garanteret og grubler. Grubler, grubler, grubler – grubler løs og prøver at finde et svar på det umådeligt store dilemma, du garanteret står i. Et dilemma, hvis smertefulde helvede alle mennesker i den vestlige verden før eller siden må se sig udfordret af. Et dilemma, som for mange af os synes fuldstændig umuligt at løse, men som vi alle før eller siden må face og komme videre fra.

Tage en beslutning.

For (medmindre det tilfældigvis er høj sol og vejr til sandaler idag), så – er – der – ingen – vej – uden om.

Du bliver nødt til at beslutte dig:

1. Skal det være de farvede sokker, dem med sjove mønstre og figurer på?

2. Eller bare de sorte. De der helt ensfarvede, kedelige, sorte, som suger al livskraft ud af dig og får dig til at tænke på et dyyybt, tomt hul?

Ja, det er selvfølgelig dem, du vælger. De sorte.

Og du valgte helt rigtigt.

Nuvel, indrømmet: Jeg har rigtig meget lyst til at fortælle dig, at du skal vælge de sjove mønstrede med de flotte, livsbekræftende farver. Fordi, jamen altså – det er jo rart at se på! Er der noget dejligere syn end et par herresokker fuld af gyldne enhjørninge? Jeg tror det næppe.

Men det ændrer ikke på sagen. For det er de sorte, du skal vælge. Ja, dem der udstråler begravelsestema, men stadigvæk: Du skal vælge dem.

Og nu skal du høre hvorfor.

Sort bliver aldrig beskidt

Eller, ja okay. Det bliver beskidt, men altså – det kan man jo ikke se. Fordi, sort. Det er genialt. Det betyder meget mindre mængder vasketøj.

Og NÅR der endelig skal sættes en vask med sure (som i VIRKELIG sure) sokker over, har du heldigvis endnu engang held i sprøjten med dine sorte sokker. For sorte sokker kan nemlig heller ikke gå galt i vask.

Jeg siger det lige igen:

En sort vask kan ikke gå galt

Dine sorte sokker er safe. Ingen vask kan ødelægge deres smukke farve (eller mangel på samme, teknisk set). De er den mørkeste af alle mørke farver, og dermed kan selv den mest knaldrøde nyfarvede sweater ikke sætte så meget som en lille snert af lyserød affarvning på dine sorte sokker. 

Hvem er ikke vildt med det?

Ingen ensomme sokker

Endelig kan sorte sokker afhjælpe dig med ensomme-sokker-problematikken. Det kræver bare, at du køber en ordentlig r**fuld sorte sokker og dropper alle idéer om at supplere op med et par farverige, livsbekræftende nogle af slagsen. KUN SORT DUER. Så har du altid en ny sokke-ven klar, hvis et par af dine sokker skulle mangle en partner.

Nuff said?

Sorte sokker finder du via linket.