Er du til frisk luft og bar numse?

Så er Dogging Fun lige noget for dig. Dogging Fun handler helt enkelt om at smide bukserne eller BH’en og lad den friske luft komme ’under huden’ på dig. Det handler om at dyrke sex i det fri. Og rigtig mange mennesker er meget glade for at komme ud i naturen, eller bare udenfor, og dyrke sex.

Hvorfor, spørger du måske? Nogle mennesker føler sig mere fri og kan bedre udfolde sig, når de er udendørs. Nogle mennesker føler, at de er mere connected, når de er udenfor og andre er bare ude på at gøre noget, som de ikke har prøvet at gøre før.

Er det kun unge mennesker, der kaster sig ud i dette eventyr? Nej da! Mennesker og par i alle aldre nyder at dyrke sex i det fri. Der er selvfølgelig stor forskel på, hvor de gør det henne.

Nogle vælger at lægge sig i de varme klitter og mærke sandet under kroppen, nogle vælger at gå ud i en skov med et tæppe og et glas vin, og andre vælger helt andre steder, som parkeringspladser eller haver.

Det, de har tilfælles, er, at det giver dagligdagen og sexlivet et ekstra pift, og det kan de fleste par have brug for i ny og næ. Og for nogle kan det ske uden at de overhovedet har planlagt det. En romantisk aften ved en strand en varm sommeraften, med lækker mad og et glas vin eller to kan udvikle sig til noget, man måske ikke havde set komme. Og på den måde kan man stifte bekendtskab med det, uden at det var planlagt.

Der findes masser af steder, hvor par dyrker sex i det fri, det er kun fantasien – og respekten for andre mennesker – der sætter grænser. Find mere information her og lad dig inspirere til at prøve noget nyt med din partner dogging.dk.

Nogle par kan finde på at liste ned på stranden under deres ferie, når byen er faldet i søvn, og dyrke sex i det fri. Men pas på jer selv – der findes også underlige mennesker om natten, som strejfer rundt og er ude på ballade. Så vær’ sikker på, at du vælger det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Sikkerhed og tryghed er et nøgleord, når man taler om Dogging Fun ellers, er det ikke sjovt, og det er jo meningen med det hele! Så tal om det, planlæg det – og hvis det ikke bliver til noget alligevel, så grin af det og planlæg noget andet sjovt!