Gode ideer til sommeren i haven

Sommeren er på vej. Og dette betyder også at mange mennesker tilbringer mere og mere tid udenfor i det skønne vejr. Vi får snart muligeden for at lege ude i haven det meste af dagen. Og derfor skal man naturligvis sørger for at man har noget at give sig til når man nu engang endelig har muligheden for at begive sig udenfor igen. Efter vinterens kulde og u indbydende udseende.

Det kan tit være svært at finde gode men også nye spil til haven og derfor giver vi dig her muligheden for at blive inspireret til netop dette. Det gør vi ved at du kan følge dette link Spikeball for på den måde at blive inspireret til dit udendørs sommer eventyr, som forhåbentlig starter meget snart.

Når det så er sagt vil vi videre her fortælle om den fantastiske udendørs spil oplevelse; Spikeball. Det fantastiske ved dette spil er at man kan spille helt nede fra en mod en. Men at man også kan være mange flere til at spille det. Man er ikke begrænset på nogen måde af antal og man får derfor her en unik mulighed for at alle dine have fest gæster, eller hvilken anden årsag du nu end har til at invitere mennesker til din have, kan være med til at spille sammen. Det giver et godt socialt sammenhold at man ikke er begrænset på den måde. Og alle føler herved også at de er inkluderet i en aktivitet sammen. Det er fantastisk! Og på den måde vinder alle. Også dem der taber.

Meget simpelt og enkelt drejer det sig om at man har et net (som nærmest ligner en mindre udgave af en trampolin. Nettet er derfor spændt forholdsvis stramt. Nu handler det så om at man skal bounce disse bolde ned i nettet, sådan at de naturligvis kommer op igen. Modstander holdet skal så prøve at gribe de bolde du kaster, og skal efterfølgende returnere dem samme vej. Reglerne er som sagt super enkle og det handler i bund og grund om at du som spiller, skal gøre det så udfordrende for dine modstandere som muligt at gribe disse bolde.

Hvis du er klar til at gøre din have fest bare en anelse mere sjov, eller at din familie skal have endnu en grund til at gå ud og nyde det gode vejr, så kommer der her et link der giver dig muligheden for at købe dette fantastiske spil Spikeball.

Held og lykke!