Sælg din Macbook nemt hos os

Hvis du også ligger inde med en brugt Macbook af en eller anden type, og den bare får lov til at ligge på hylden derhjemme og du ikke længere gør brug af den, så er det jo en god ide at sælge den videre til nogle der rent faktisk ville være glade for at eje den. Der er simpelthen ingen som helst grund til at lade den ligge og samle støv, det er der jo ingen der er tjent ved. Og i sidste ende er det dig selv der taber på ikke at have fået den solgt så længe den stadig dur.
I stedet gør vi det muligt for dig at få penge for noget du alligevel ikke bruger, til en helt ny computer måske? Eller noget andet som du synes du lige står og mangler, men ikke har pengene til.

En af de store fordele ved at sælg macbook via strakssalg er at du som sælger slipper for at bekymre dig om diverse ting som hvis du foreksempel selv satte den til salg. Det kan være svært at vide hvor meget man kan forlange for den, og ofte ender man med noget der er alt for lavt bare fordi man ikke vil være en der forlanger absurd meget. Du slipper for disse bekymringer da du ved at der er nogle professionelle eksperter med tonsvis af både købs og salgs erfaring der sidder og ordner den slags hver evig eneste dag, der tager sig af det for dig og herved får den bedst mulige pris til dig.

Det eneste du skal gøre er at udfylde det online ansøgningsskema som du let kan komme ind på ved at klikke på ovenstående link. Så skal du udfylde først mærke, model, skærmstørrelse, processorhastighed, RAM, harddisk størrelse. Alle disse informationer er let tilgængelige for dig så bare rolig, du skal ikke ud på den helt store udflugt. Herefter beskriver du standen af computeren, i form af om den fungerer som den skal, om der er nogle mangler og om der er nogle synlige ridser eller andet der påvirker udseendet og herved den synlige stand.

Sidst men ikke mindst skal du uploade nogle billeder af computeren, og gerne fra flere vinkler så det bliver lettere for eksperterne der skal sidde og undersøge dem at vurdere computeren.

Så simpelt kan det gøres. Det er vigtigt at understrege at der er tale om en helt uforpligtende ansøgning og vurdering. Og det er ikke et krav at man herefter tager i mod tilbuddet, blot en god anbefaling.