Hvorfor du bør overveje videomøder fremadrettet

I en tid hvor der er flere mennesker der bakser med at komme online og koblet til deres virksomheds Speak.global end nogensinde før, så er det vidst også på sin plads at fordelene for video møder generelt bliver gået over. 

Selvom video møder for utroligt mange ældre på arbejdsmarkedet kan virke som noget værre vås eller som en utrolig svær måde at se hinanden i øjnene på, så er der alligevel nogle utroligt gode grunde til at video møder kommer til at blive det nye sort, når engang Danmark åbner op igen. 

Video møder er med til at spare ansatte for tid hele vejen over feltet – hvis de selvfølgelig bliver afholdt rigtigt. Mange oplevede desværre, lige dengang corona kom, at ikke rigtigt have styr på hvordan man bedst greb møderne an. Men efter et par uger virker det dog til, at alle folk har fået det mere eller mindre under huden og nu kan begynde at se de fordele der nu engang er med det – og det er ikke så lidt fordele endda. 

Det skåner miljøet

Der findes utroligt mange menensker i diverse erhverv der tager hele vejen fra deres hjem og ind på arbejde for kun at have én eller to møder og så skulle drøne hjem igen. Det er ikke bare irriterende for den ansatte, som skal til at bruge tid på at komme frem og tilbage, det er heller ikke hensigtsmæssigt for miljøet – tænk hvis alle mennesker der kun havde 1 til 2 møder blev hjemme og ordnede dem online. Det ville højest sandsynligt have en mærkbar indflydelse på myldretrafikken og Danmarks samlede Co2 aftryk. 

Det bliver kun større

Der findes næsten ikke nogen grænser for hvor mange forskellige erhvervsfolk der har været ude og sige at det højest sandsynligt kommer til at tage det med video møderne til sig. Ved at holde video møder istedet for fysiske møder skærer man spildtiden væk og får lov til at sætte dagsordenen hurtigt og nemt. 

Oftest handler møder om at få folk \’up to date\’ og snakke om hvordan og hvorledes derefter – det er noget der i høj grad findes værktøjer til online, og med en præsentation der kan \’kastes\’ direkte op på video møde programmet er du endda garanteret at alle dem der er til mødet kan se og følge med i det. 

Video møder er noget der er kommet for at blive, og man kan lige så godt begynde at blive ferm med det.