Rustbeskyttelse med langvarig effekt og holdbarhed

XCP Rust Blocker er den ideelle rustbeskyttelse til alt fra biler og motorcykler til havemaskiner og fly, der med sin langvarige effekt og holdbarhed beskytter enhver overflade af stål, metal eller legeringer imod rust og korrosion. 

Vi har i denne artikel samlet nogle ofte stillede spørgsmål samt oplistet 5 gode grunde, til at vælge XCP Rust Blocker som sin fortrukne rustbeskyttelse. Læs med herunder. 

Anvendelsesmuligheder for XCP Rust Blocker

Med sin belægningstykkelse og effektive beskyttelse, er XCP Rust Blocker ideel til blandt andet: 

  • Rustbeskyttelse af motorcykel, scooter, knallert og cykel
  • Rustbeskyttelse af havemaskiner (plæneklipper, havetraktor, havefræsere mv.)
  • Rustbeskyttelse af biler, både og fly.
  • Rustbeskyttelse af modelbiler, -tog, -både og -fly

Hvordan påføres XCP Rust Blocker?

Rustbeskyttelsen er fyldt i en spraydåse, hvilket gør påførelse utrolig nemt og hurtigt. Det er helt op til dig om du vælger at spraye det på, tørre det på eller dyppe materialet i det. Ved påførelse opstår der en fleksibel hinde over materialet, der modstår slag og stød.

For optimalt resultat anbefaler vi, at der ved eksempelvis motorcykler gerne sprayes inde omkring moterblokken. Produktet kan let tørres af efter påføring, så vær ikke nervøs for efterladte rester eller fedtede overflader.

Det vigtigste er, at der kommer et jævnt og tyndt lag af XCP Rust Blocker over hele maskinen. 

5 grunde, til at vælge XCP Rust Blocker

  • XCP Rust Blocker har vundet en jordskredssejr i en test mellem 14 af de mest velkendte rustbeskyttere i MC-industrien 
  • John Milbank fra BikeSocial har stået i spidsen for at foretage den mest omfattende test, der nogensinde er blevet udført af korrosionsbeskyttelse
  • XCP Rust Blocker er udnævnt til Bedste Køb og XCP vinder af Englands største MC-fagmagasin RiDE magazine
  • Produktet er yderst anvendeligt, når motorcyklen eller havetraktoren skal sættes ind i garagen ved sæsonens afslutning. XCP Rust Blocker sikre dine maskiner mod begyndende korrosion helt indtil foråret 
  • XCP Rust Blocker sikre og forlænger dine maskiners levetid – der er ganske enkelt tale om en holdbarhed og rustbeskyttelse i verdensklasse 

Hvad skal jeg være særlig opmærksom på? 

Vi anbefaler, at materialer og overflader behandles med XCP Rust Blocker efter hver vask og rengøring, således at du sikre en forebyggende og effektiv behandling. 

Kan XCP Rust Blocker påføres på overflader, der ikke er af metal?

Det korte svar er, at det kan det godt. Dog anbefaler vi, at teste det af på et ikke-synligt område, hvis produktet anvendes på lakerede overflader eller dele, der ikke er lavet af metal. Vi anbefaler derudover ikke brug af produktet på kæde og bremseskiver. 

Har du yderligere spørgsmål omkring XCP Rust Blocker og dets effekt, så besøg XCP Protection for mere information.