Dogging for helt nybegyndere

Hvad er dogging-fun? kunne nok være det første spørgsmål du sad med. Hvis du aldrig har hørt termet før er der gode chancer for at du bliver en smule overrasket lige om lidt. 

Dogging fun er et british slang term for dét at mødes med totalt fremmed mennesker udenfor, oftest på flotte steder som skove, strande eller offentlige rastepladser, for at have sex med hinanden derude, mens der oftest er én eller flere mennesker der ser på.

Lidt af en mundfuld. Selvom du måske ikke skulle tro det, så er det at have sex udenfor faktisk en af de mest normale former for kriminalitet i England, hvor det jo kommer fra. Her har 43% af alle adspurgte indrømmet at de på et eller andet tidspunkt i deres liv har haft samleje med en person de måske ikke kendte helt vildt godt udenfor – og dette er jo dogging fun.

Hvordan kommer man i gang?

Dogging fun er en at de feticher her i verdenen, der nok aldrig havde set dagens lys, hvis ikke det havde været for internettet. På internettet kan totalt fremmed mennesker uden noget som helst til fælles (eller nogen fysisk chance for at nogensinde have mødtes) møde hinanden på diverse dogging forummer og lige præcis denne ené ting de har til fælles. På disse forummer kan medlemmerne skrive med hinanden, aftale tid og sted og bruge det interaktive dogging kort (for det findes nemlig) til at give gode anmeldelser om steder videre til andre doggere. 

Dogging og loven

Før du hopper ind på dogging kortet og finder det sted der er tættest på dig, så bør du måske lige læse lidt op på dit jura først. Èn ting er nemlig i at blive taget i at have sex udenfor, det er nederen og til tider pinligt, en anden ting er at ende med at ryge i fængsel i op til fire år – ikke just det de fleste mennesker forbinder med \’en skov aften i skovkanten\’

Der findes to regler der har noget med dogging at gøre, de er:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.