Overvejelser du bør gøre dig før du optager et lån

Der findes mange gode forskellige grunde til at ville have et lån, der findes også mange (hvis ikke flere) dårlige grunde til at ville have et. Hvis du går med overvejelser om at låne penge og er lidt usikker på hvordan du bedst bør gribe det an, så kan du få et par gode overvejelser med i denne artikel. 

Det er nemlig ikke helt risikofrit at låne penge, og det kunne komme til at koste dyrt både på den sidste økonomiske bundlinje og på det mentale overskud. Det at låne penge som man i forvejen ikke har, er noget der kan holde nogen fra at gøre sociale ting som de ville have godt af, for andre holder det dem vågne om natten. 

Derfor skal du også være sikker på at du virkelig har brug for de penge du har tænkt dig at låne – du finder overvejelserne herunder.

Er det virkelig noget du har brug for?

Det er den allervigtigste ting du bør overveje, før du gældsætter fremtids dig. Det er slemt at afdrage penge i forvejen, men kun endnu værre hvis det er penge som du ikke engang havde behøvet at bruge i første omgang – din grund til at låne penge skal være god.

Hvad er en god grund til at låne penge?

En god grund kunne være at du er vildt træt af at tage bussen i skole eller på arbejde hver dag fordi det koster dig 40 kroner om dagen. Du vil gerne have en cykel men har ikke pengene til at investere i en, her er et lån en ekstremt god måde at få en god cykel på. Det er en god grund fordi det er noget dit fremtids jeg også får glæde af, og fordi det er noget der tjener sig selv hjem på sigt – 40 kroner om dagen løber op i meget, når vi arbejder op mod 20 gange om måneden. 

Hvor kan jeg låne pengene?

Det kommer an på hvad du gerne vil låne penge til. Hvis du står og vil låne penge til dit indskud i den lejlighed som du altid har drømt om, så er det banken du skal til. Hvis du skal supplere din SU, er SU lånet din allerbedste udvej, og hvis du er kommet til at ødelægge eksempelvis din telefon eller computer ved et uheld, så kan du tage et kviklån (kviklån er kendte for at være hurtige og små lån)

Ansøg om lån her

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dkSEO analysek-1.dk

 

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk