Hvad er tantramassage – og hvorfor er det godt for mig?

Selvom at du måske ikke lige kender begrebet \’tantramassage\’ ved første øjekast, er der meget gode chancer for at du ved hvad det er. Tantramassage dækker nemlig over den erotiske massage der fokuserer på intimiteten mellem dig og din respektive partner. 

Det er nemlig desværre sådan, at gnisten mellem partnere af og til forsvinder med siden – og hvis man virkelig er seriøs omkring at opretholde kemien, er denne slags massage en god måde at gå frem på. 

Det handler i korte træk om en række teknikker der er beregnet til at fremme afslapning og afdæmpe stress hos begge partnere – noget man ofte godt kunne trænge til, efter en lang og stressende dag på jobbet. 

Med tantra massage søger partnere mod at lave og opretholde en stærk og åndelig forbindelse – derfor er det ofte ligeså rart for den der giver det, som det er for den der modtager det – og det er ikke ofte at landet ligger sådan, når det kommer til massage. 

Nedenfor finder du to ting, du garanteret ikke vidste om denne type erotisk åndelige massagetype.

 1. Tantra massage fokuserer på vejrtrækning og seksuel kemi
  Og selvom man overhovedet ikke behøver at have bestået et mellemlangt kursus i vejrtrækning kan man stadig være med. Forestil dig en type mindfullness hvor symbiosen mellem dig og din partners vejrtrækning er blandet godt og grundtigt sammen med de traditionelle massageteknikker vi nu engang kender. 

  For mange handler tantra massage lige så meget om at hygge om hinanden med lange og sensuelle massager, som det handler om mindfullness – og det er også i orden, for grundmålet med massagen er stadig at komme og føle sig tættere på sin partner.

 2. Tantramassage skulle siges at aktivere alle dine 7 energicentre. 
  Også kaldet chakra. I østlig kultur har man nemlig identificeret syv forskellige energicentre i kroppen – de 7 chakraer. Det forklarer biologiske og psykologiske sider af, hvordan vi ser os selv – betragt det som en form for mindfullness bundet op på eksistentialisme. 

  Det tantra massage gør, er at det balancerer dine chakraer og baner din vej for fremtidig sundhed og wellness – noget de fleste ville nikke anderekendende til, at de havde brug for i ny og næ. 

  Ifølge Hinduisme kommer balancen i chakraerne gennem dit forhold til naturen, det guddommelige, dig selv og sidst men slet ikke mindst, menneskerne omkring dig. 

Hvis dette indlæg har vækket din interesse for tantra massage bare en smule, er der kun tilbage at sige – god fornøjelse!