Sådan finder du fælge til din bil

Der er utrolig mange steder på nettet hvor du kan finde nye dæk og Fælge til din bil. Vi kommer med vores forslag til hvordan du på bedste mulige måde kan finde et par fælge der passer til din bil, er til en super skarp pris og som giver dig en god fornemmelse i maven! 

Det er klart at lige præcis ved fælge til bil er der stor forskel på design og det er derfor ikke altid at du kan finde det sæt fælge du gerne vil – hos den forhandle du gerne vil købe hos. Spørg derfor din lokale forhandler om de vil hente et bestemt sæt fælge hjem til dig, hvis du for eksempel finder fælgene et andet sted. Det er der flere forhandlere af fælge der gerne vil og så for du dem købt der hvor du har den bedste fornemmelse af det.

Søg på nettet efter fælge

Når du søger efter dæk og fælge på nettet (og især fælge) er det utroligt vigtigt at kende de mål der er på din bil. Der er nemlig utrolig stor forskel på hvilken type bil du har i forhold til hvilke fælge der passer til din bil. Der er både forskel i antal bolte der skal bruges til at spænde fælgene fast, hvor stor en indpresning der er på bilen og hvor store tommer fælge der kan sidde på din bil. 

Der findes forskellige værktøjer på nettet til at finde mulige fælgstørrelse som du kan benytte dig af, men som udgangspunkt står de i manual-håndbogen for din bil. Her vil der typisk stå en anbefalet størrelse, maksimal størrelse fælge og en minimums størrelse fælge.

Din bilforhandler kender til størrelse og priser på fælge

Der hvor du købt din bil kan du helt sikkert ringe og få hjælp til dine Fælge. Her forudset at du har købt din bil hos en bilforhandler. Kan du ikke finde informationerne via søgninger på nettet kan din bilforhandler finde ud af dette for dig. Enten fordi de kender til oplysningerne på dine fælge eller også fordi at de kan skrive en mail eller ringe direkte til producenten og få disse oplysninger.

Populære mærker af fælge

Der er utrolig mange populære mærker til fælge. Alle de store bilproducenter producerer også deres egne fælge, men ser vi bort fra disse er der her en liste over andre mærker i høj kvalitet:

  1. BBS
  2. Ronal
  3. Enkei
  4. American Racing
  5. O.Z
  6. Volk
  7. Work
  8. Konig
  9. Gram lights
  10. Vossen