quartermain.dk

Danish Music Awards 2010

Den danske musikbranches årlige prisoverrækkelse finder sted den 14. november 2010. En nyskabelse er, at DMA denne gang er en samlet branchefest, der skaber opmærksomhed om alt fra rock, pop, folk, jazz til world music.

Det er den 22. gang, at Danish Music Awards bliver afholdt, men det er første gang IFPI (musikselskabernes brancheorganisation) er gået sammen med World Music Denmark, Folkemusikkens Fælles Sekretariat og Jazz Danmark om afholdelsen for at skabe et fælles format på tværs af musikgrænserne.

Forbrugslån på nettet

Forbrugslån har ry for at være meget dyre og have høj rente. Men det er ikke alle forbrugslån, der har det. Der findes såkaldte sms lån, der godt kan have en ret høj rente, men står man akut og skal bruge nogle penge, så er det måske renten værd. Den billigste løsning er som regel altid at gå ned og tale med sin bankrådgiver omkring et forbrugslån, men hvis det ikke er en mulighed for dig, så findes der altså udemærket forbrugslån på nettet som er både lette og hurtige at ansøge om.

Danske Låneudbydere
Der findes mange låneselskaber i Danmark, men nogle af de største er f.eks. L’easy, GE Money Bank, D:E:R, Ekspres Bank, Ikano Bank, Pengeautomaten etc. Mulighederne for at optage et forbrugslån, er altså store i landet. Bliver du ikke godkendt det ene sted, så kan du altid forsøge dig hos en anden låneudbyder. Du kan læse mere om kviklån eller lån penge trods rki på www.findkviklaan.nu

Nordiske låneudbydere
Både i Sverige og Norge findes der masser af låneselskaber, der tibyder de såkaldte “forbrukslån”. Det er meget de samme låneudbydere som i Danmark, men der er enkelte lokale. Der er stor forskel på “lånebelopp” alt efter hvilket lån. Et af de mere populære lån er fra yA Bank i Norge.

Find en skilsmisseadvokat

Der er færre der bliver gift, når de økonomiske tider er trange. Der er desværre også flere, der går fra hinanden. Et parforhold kan blive sat under pres af mange ting, men økonomien er en vigtigt faktor. Der er mange juridiske forhold at tage henyn til i en skilsmisse. Der kan være børn involveret samt aktiver i hver ægtefælles bodel, der skal deles. Advodan har mange skilsmisseadvokater siddende klar til at hjælpe dig.

Uskiftet bo
En anden situation er, hvis man har været gift længe og fortsat er det, men en af ægtefællerne dør. Hvad er reglerne så for at sidde i uskiftet bo? Det er vigtigt at sikre sig inden dødsfaldet, da der kan være hensyn at tage til f.eks. særarvinger. Det har stor økonomisk betydning for den efterlevende ægtefælle, at kunne sidde i uskiftet bo. Du kan læse mere om reglerne for uskiftet bo her.

Tyske Rammstein kommer til Danmark

I september kommer der et opsamlingsalbum fra Rammstein, som hedder: “Made In Germany 1995 – 2011″. Bl.a. for at markedsføre den nye CD tager Rammstein på turné i november, hvor de også slår et smut forbi Danmark i februar 2012 med koncerter i både København og Herning.

Det forlyder, at den kommende udgivelse vil indeholde et enkelt nyt nummer, men da udgivelsen danner grundlag for turnéen kommer fokus nok i stedet til at ligge på sange som “Du Hast”, “Sonne”, “Amerika” o.lign. sange, som har kendetegnet det industrial-inspirerede tyske band gennem de sidste sytten år.

TDC Play

Selvom TDC på mange måder er en slumrende mastonont, så har TDC stadig et par tricks i baglommen til musik-elskere.

TDC Play giver nemlig alle TDC-kunder fri adgang til over 10 mio. musiknumre på din pc og mobil. Du kan som TDC-kunde hente alt den musik gratis, som du vil fra TDC Play systemet.

I tæt samarbejde med de største pladeselskaber i verden, stiller TDC således et hav af musiknumre til rådighed (nye som gamle, de seneste og de gode, gamle hits).

Britney Spears gæster Herning

Efter næsten to år kommer popsilden Britney Spears tilbage til Danmark, når hun d. 10. oktober skal spille i Messecenter Herning.

Det bliver på en noget mindre spillebane, når Britney skal spille sine megahits ‘Toxic’ og ‘Hit me baby one more time’ i Jyske Bank BOXEN i Messecenter Herning.

Der vil nemlig ‘kun’ være 14.000 billetter til salg til efterårets Britney-oplevelse i modsætning til de 40.000 der blev stuvet ind i Parken i København i 2009.

Se Britney-billederne, der går verden rundt

Koncerten sker som et led i popstjernens verdensturné i forbindelse med ‘Femme Fatale’ hendes syvende studiealbum siden 1999.

Britney Spears starter snart sin verdensturné i Sacramento, Californien.

Det vil være muligt at købe billetter til Britneys storladne show i Herning fra den 7. juni 2011 kl. 10 via BilletNet.

Der kommer helt sikkert til at være rift om billetterne for Britney har allerede solgt 1 million kopier af sin nye single “Hold it against me” fra albummet “Femme Fatale”.

Britney Spears er en af de bedst sælgende kvindelige sangerinder igennem de sidste ti år med over 70 millioner solgte plader.

Konkurs og insolvens

Mange brancher har døjet med økonomisk tilbagegang igennem de seneste års krise hvor mange virksomheder er gået konkurs. Der har også været en række konkurser og rekonstruktioner i plade- og musikbranchen så vi er bestemt ikke gået helt ramt forbi. Et af de advokatfirmaer, som har mærket en forøgelse af antallet af konkurser og rekonstruktioner igennem de seneste år er Advodan. Advodan’s advokater har solid erfaring indenfor retsområdet insolvens og har hjulpet mange virksomheder igennem krisen med rekonstruktioner eller været med til at indgive en konkursbegæring hvor nødvendigt.

Musik til seniorer

Nogle ældre ønsker en mere simpel mobiltelefon og på et nyt site www.senior-mobil.dk, kan man se hvilke mobiltelefoner, der også er egnet til musik og samtidig er ældrevenlig. Markedet for de såkaldte senior mobiler er vokset meget indenfor de seneste år, og antallet af ældrevenlige mobiler, der produceres er også forøget.

Motorola mobiler
Motorola var faktisk blandt de første på markedet for mobiltelfoner. De stolte mærke er da også stadig godt med i kampen om mobilbrugernes gunst. F.eks. med Motorola Zoom, Razr og Defy.

Doro mobiler
Doro har altid været stærke indenfor senior mobiler. Det er mobiltelefoner specifikt lavet til at være meget brugervenlige. Det indebærer som regel en større skærm, tastatur og volumen. Du kan se de mange gode Doro mobiler her.

A-kasse med radioreklamer

Den økonomiske krise har medført intensiveret kamp om medlemmerne i landets A-kasse udbydere. Det har medført bl.a. landsdækkende radioreklamer med humoristisk snit fra bl.a. Krifa, som tidligere var kendt som Kristelig Fagbevægelse. Ifølge Krifa er radioen stadig et gennemslagskraftigt medie til hvervning af nye medlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *